У Тернополі підвели підсумки проведення Днів сталої енергії

Опубліковано:
20 Жовтня, 2015 о 07:56

Дні сталої енергії завершилися у Тернополі зборами міських ОСББ. На них були вручені подяки організаціям та фірмам, які долучилися до проведення заходів, і роблять неоціненний вклад у розвиток енергозбереження.

 



На захід були запрошені представники компаній, які є фахівцями у своїй справі, зокрема ТОВ «КАН», відома тернопільська фірма «Сахара», представник інституту енергоефективності України. Вони розповісти власникам ОСББ, як провести енергетичну реформу у власних, окремо взятих, будинках. Навіть під час кризи можна, не лише екстенсивно зменшивши споживання, зберегти тепло та зменшити витрати, і при цьому почуватися комфортно.

 

Руслан Сорока, представник компанії Henkel, детально розповів, як без ризиків для себе та оточуючих утеплити помешкання, не порушуючи закон. Місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Андрій Мартишко подякував за нагороду, що відзначила зусилля ОПОРИ при організації тернопільських Днів сталої енергії, і запропонував співпрацю головам ОСББ щодо розповсюдження інформаційних матеріалів та можливості проведення низки семінарів на тему енергоефективності.

 

«Одним із важливих завдань для громадського сектора ОПОРА на сьогодні вбачає у підвищенні культури ресурсоспоживання в Україні. Лише пояснивши нашим громадянам, як слід правильно економити ресурси – газ, воду, електроенергію, тепло – у побуті, ми зможемо зрушити з місця суто радянський підхід до споживання комунальних послуг», – переконаний Андрій Мартишко.

 

«У Тернополі діє програма «70 на 30». Міська рада фінансує заходи з енергоефективності. Сподіваюся, що цим скористаються власники ОСББ для покращення енергозбереження. І Дні сталої енергії будуть частіше проходити у нашому місті та приносити позитивні результати», – завершив збори Павло Савечко, головний енергоменеджер міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: