У Тернополі перестали працювати термінали компанії, яка фінансувала терористів

Опубліковано:
1 Листопада, 2015 о 16:23

«СБУ нас руйнує» – такі написи можуть побачити тернополяни на терміналах, які розміщені в місті. Бокси не працюють,  через них зараз не можна поповнити рахунок, зробити переказ, заплатити за інтернет, термінали лише транслюють своєрідне звернення.

 



Компанія «24nonstop», яка є власником великої мережі платіжних терміналів, підозрюється СБУ у «фінансуванні тероризму».

 

У вівторок 27 жовтня, співробітники СБУ провели слідчі дії у цій компанії та вилучили всі сервери. Підставою стало те, що компанія, незважаючи на те, що збагачувала кишені терористів, продовжувала працювати на території «ЛНР» та «ДНР».

 

Програмно-технічні комплекси «24nonstop» обслуговувалися дилерами платіжної системи, які пройшли реєстрацію у т.зв. “Міністерствах доходів та зборів “ЛНР/ДНР” та сплачували “податки” до бюджетів терористів. Крім цього, як повідомляється на офіційному сайті СБУ, дилери також щомісячно неофіційно матеріально підтримували представників “органів влади” бойовиків.

 

У зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження за ст. 258-5 Кримінального кодексу (фінансуванню тероризму).

 

Проте, представники «24nonstop», надіючись втекти від відповідальності, розпочали справжню «війну» та розмістили по всій Україні, в тому числі і в Тернополі, на своїх терміналах надпис «СБУ нас руйнує».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: