Вероніка Дякович, член МНК та координатор громадської кампанії з декомунізації, стала керівником Молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді. Її обрали громадські активісти та студенти у ході виборів.

 



«Займатися молодіжною політикою актуально завжди, не тільки сьогодні. Але сьогодні, після Революції Гідності, молодь має бути особливо активною, щоб впроваджувати ті цінності, за які вона боролась і не дозволити системі знову повністю відродитись. Апатія, зневіра в те, що зміни – реальні, відбиває будь-яке бажання у молодих людей займатись політикою. А якщо молодь не хоче відстоювати свої інтереси і боротися за них, тоді все знову будуть вирішувати за нас. На мою думку, нам, насамперед, потрібно запастись терпінням, бути дієвими і наполегливими, щоб про інтереси молоді не забували», – говорить Вероніка Дякович.

 

За її словами, плануюється створити Молодіжний центр в Тернополі, де громадські активісти могли б спілкуватись між собою, генерувати нові ідеї, планувати та проводити заходи. За ціль поставили перетворення Молодіжної Міської Ради на дієву та ефективну платформу для комунікації і співпраці активної молоді.

 

Зазаначимо, що члена МНК Івана Кізюка обради секретарем Молодіжної міської ради, а Василь Дубовий є її депутатом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: