У Тернополі демобілізований воїн віддав амуніцію, яку привіз із АТО

Опубліковано:
30 Жовтня, 2015 о 10:53

На склад Логістичного центру допомоги бійцям АТО прийшов чоловік з дружиною та сином.  

 



«Чоловік уже демобілізований, а напередодні ми чимало йому допомагали, допоки був на війні. Отож, він прийняв рішення віддати нам все, що має зі спорядження, аби воно служило іншим бійцям. Приніс купу добротних речей: німецький бронежилет, канадські гумові чоботи, які надуваються і добре тримають тепло, іноземні наколінники та налокітники, шапку та камуфляжні штани.

 

Ми запитали, чи планує продовжувати військову службу за контрактом. Чоловік промовчав, а дружина відповіла, що вона би не хотіла, бо вдома двоє діток.

 

Також прийшов хлопець Назар. Приніс новенький бушлат, два комплекта теплої білизни, балаклаву. Ці речі зараз дуже потрібні бійцям. Побачивши радість наших волонтерів, каже, що хвилювався, чи це все згодиться, адже зараз начебто армія забезпечена усім. Ми пояснили, що балаклави МОУ не видає, тому це перше, про що бійці просять, особливо теплі флісові. Є потреба і в бушлатах, бо хоч їх і видають усім, проте буває, що при передислокаціях хлопці гублять», – йдеться на сторінці Логістичного центру допомоги бійцям АТО. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: