У Тернопільській області орудує шахрай, переодягнений у священика

Опубліковано:
9 Жовтня, 2015 о 13:53

На території сіл Львівської, Тернопільської  та Івано-Франківської областей діє злочинне угруповання, до якого входять не менше ніж двоє осіб.

 



Про це повідомили у прес-службі управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.

 

Зловмисники, один з яких переодягнений у вбрання священика, входять у довіру до людей, щоб заволодіти їхніми грошима та матеріальними цінностями.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині майже 90 тисяч гривень втратили чортківчани після “співпраці” із шахраєм

 

Переважно жертвами шахраїв стають літні люди. Не виключено, що під час скоєння злочинів шахраї застосовують проти своїх жертв гіпноз.

 

Працівники органів внутрішніх справ  звертаються до мешканців західних областей з  проханням: якщо ви стали жертвою цих шахраїв, повідомте про це в територіальні органи міліції або на оперативну лінію «102».

 

Також у міліції нагадують мешканцям про необхідність бути пильними та обережними, спілкуючись з незнайомими людьми, особливо у випадках, коли ці особи ведуть мову про пожертви, благодійні внески, обмін речей, знімання вроків, передбачення майбутнього тощо. Дуже часто, використовуючи такі приводи, шахраї намагаються заволодіти грошима та цінними речами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: