У штабі Антитерористичного центру розказали, коли може закінчитися АТО на Донбасі

Опубліковано:
21 Жовтня, 2015 о 07:23
Незважаючи на затишшя і досягнуті домовленості, АТО на Донбасі не буде переходити в інші стадії.

 
 
Антитерористична операція на Донбасі буде вважатися закінченою, коли життю і здоров’ю жителів Луганської і Донецької областей нічого не буде загрожувати. Про це заявив штаб Антитерористичного центру при СБУ, повідомляють Патріоти України  з посиланням на канал 112 Україна.
 

“У відповідності зі ст. 18 Закону України “Про боротьбу з тероризмом” антитерористична операція вважається завершеною, якщо терористичний акт припинено та ліквідовано загрозу життю і здоров’ю заручників та інших людей, які знаходяться в районі її проведення (на сьогоднішній день – це жителі Донецької і Луганської областей). 



 
Рішення про завершення АТО приймається керівником оперативного штабу з управління цією операцією”, – йдеться у відповіді. Крім того, в штабі відзначили, що, незважаючи на затишшя і досягнуті домовленості, АТО на Донбасі не буде переходити в інші стадіїС. “Чинним законодавством не передбачено, що АТО має різні фази або стадії в залежності від зміни обстановки на території її проведення. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: