У міськраді повідомили, де у Тернополі зводять з повіями

Опубліковано:
23 Січня, 2016 о 15:43

Претензії до роботи двох закладів Тернополя має міська поліція. Йдеться про бар-ресторан “Сіті” та більярд-клуб “Абриколь”. Ці заклади звернулися до міськради за дозволом роботи в нічний час.

 



Так, за минулий рік до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 59 фактів, які стосуються бару-ресторану “Сіті”, повідомив начальник міського відділу Національної поліції Степан Савка.

 

– Там зафіксовані крадіжки, бійки, переломи носів, – каже він. – А також є такі ганебні факти звідництва. Там знаходяться дівчата, які займаються проституцією та хлопці, які їх зводять з клієнтами.

 

Та сама ситуація і в клубі «Абриколь» – бійки, п’янки, крадіжки, продовжує керівник міської поліції. В тому числі немає відеокамер в закладі.
– Я стою на тій позиції, що якщо заклад хоче працювати, ми тільки за, бо це податки і доходи людей. Але має бути відеоспостереження, має бути доступ до цього відеоспостереження, і співпраця з поліцією та міськрадою, – каже пан Савка. – Адже перш за все безпека громадян. Тому на майбутнє ці всі заходи я буду брати на особистий контроль. Тут не стоїть ніяка інша складова, крім порядку в місті.
Як повідомили члени виконкому, в “Абриколі” стоїть відеоспостереження. Проте за словами Степана Савки, воно не є якісним.

 

– 14 фактів за минулий рік – це більш ніж достатньо. Останній 21 грудня на стоянці біля “Абриколю” ДТП з матеріальними збитками, крім того крадіжки, бійки, – каже пан Савка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: