У листопаді головний міліціонер Тернопільщини стане безробітним

Опубліковано:
22 Вересня, 2015 о 14:13

Олександр Богомол перестане очолювати УМВС у Тернопільській області. Разом із ним статус правоохоронця втратять ще понад дві тисячі співробітників управління.

 



Сьомого листопада усі міліціонери області починаючи від начальника управління і до новоспечених правоохоронців будуть звільнені. Про це заявив сьогодні на брифінгу Олександр Богомол.

Причина масового звільнення тернопільських міліціонерів – вступ у силу Закону України «Про національну поліцію».

 

–        Коли буде призначений головний полісмен України – тоді підписуватимуться накази про призначення керівників у областях. Переважно у поліцію братимуть фахівців, які навчались у профільних навчальних закладах або тих, хто добре зарекомендував себе на роботі, – коментує начальник УМВС у Тернопільській області Олександр Богомол.

 

Крім того 14 жовтня стартує довгоочікуваний набір у нову патрульну поліцію Тернополя. Подати заявки можна буде протягом 2 тижнів в Українському Домі «Перемога».

 

Юлія Швець

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: