Питання про самогубство в Україні стало злободенним. Людина прийняла рішення припинити своє земне життя і здійснила задумане. У язичників чи атеїстів такий вчинок сприймається як героїзм. Зовсім інакше християнство ставиться до самогубців (так називають людей, що свідомо позбавили себе життя будь-яким способом).

 



Самогубець – це той, хто свідомо вирішив припинити своє життя і сам вибрав спосіб реалізації цього рішення. Самогубство – духовна катастрофа, яка має причини, котрі поклали початок, розвинули і привели до трагічної розв’язки.

 

З метою профілактики суїцидальних намірів серед працівників установи, працівниками сектору по роботі з персоналом установи було прочитано  лекцію на тему: «Практичні рекомендації щодо профілактики самогубств серед персоналу ДКВС України».

 

Після прочитаної лекції священнослужителем о. Іваном Мельником було проведено бесіди з персоналом установи на тему: «Наше життя – від Бога, і воно належить Господу. Людина не має права переривати його. Самогубство – це гріх, після якого покаяння є неможливим».

 

Ганна Маньовська,

 старший інспектор

(з виховної та соціально-психологічної роботи з персоналом)

сектору по роботі з персоналом

Чортківської установи виконання покарань (№ 26)

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: