У Бережанах дітей завели в супермаркет на екскурсію

Опубліковано:
15 Листопада, 2015 о 12:24

Дев’ятикласники гімназії імені Богдана Лепкого ознайомилися з професіями продавця продовольчих та непродовольчих товарів, касира торговельного залу, відвідавши супермаркет «Колібріс», що в Бережанах. Екскурсія відбулась за сприянння Бережанського райцентру зайнятості.

 



Гімназистам розповіли про те, як і коли виникли згадані професії, а також діти могли ознайомитись з режимом праці продавців, касирів, з вимогами до них, з основними правилами ефективного продажу товарів.

 

– Від культури обслуговування, – наголосив керуючий магазином Олександр Чачо, – не тільки залежить настрій відвідувачів закладу, а й сума виручки за реалізовану продукцію. Тому особливо цінуються серед працівників сфери послуг такі риси, як чесність, порядність, привітність.

 

Гімназистам було роздано буклети з описами актуальних на ринку праці професій, з порадами щодо того, як не помилитися у виборі професійного майбутнього.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: