У Тернополі з’явився центр рекрутингу української армії

Опубліковано:
2 Жовтня, 2024 о 07:10
У Тернополі з’явився центр рекрутингу української армії
Рекрутинг у Тернополі. Фото ТЦК.

Через центри рекрутингу української армії можна долучитися не лише до Збройних сил України, а до будь-якого підрозділу Сил оборони. Він розпочав роботу 1 жовтня за адресою вулиця Князя Василя Костянтина Острозького, 6.

Про відкриття центру повідомляє Тернопільський обласний ТЦК СП.



— У центрі рекрутингу української армії та на території ЦНАПу, в якому він знаходиться, заборонено роздавати повістки. Цивільні рекрутерки допоможуть знайти посаду в Силах оборони згідно з побажаннями, освітою та цивільним досвідом, — йдеться в повідомленні.

Тут можна дізнатися про вакансії та як пройти шлях до обраної військової частини на конкретну посаду.

Через центри рекрутингу української армії можна долучитися не лише до Збройних сил України, а до будь-якого підрозділу Сил оборони. На сьогодні доступно більше ніж 10 тисяч вакансій. Найбільш популярними є посади водіїв, медиків, ремонтників та операторів БПЛА.

Довідка
Охочі рекрутуватися можуть звернутися за адресою вулиця Князя Василя Костянтина Острозького, 6, або отримати консультації за телефонами: 067 711 67 30 та 095 584 12 04.
Інформацію про адреси рекрутингових центрів можна знайти на сайті: https://recruiting.mod.gov.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #рекрутинг, #ТЦК
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: