У Тернополі впровадили обмеження на рух великовагового транспорту

Опубліковано:
20 Червня, 2024 о 17:13

У Тернополі впровадили обмеження на проїзд транспортних засобів вагою понад 24 тонни та осьовим навантаженням більше 7 тонн. Діятиме це  обмеження з 10 до 22 години у дні, коли температура повітря перевищуватиме 28°C.

«Обмеження діятиме протягом усього літнього періоду і поширюється на ключові вулиці міста, зокрема Степана Будного, Об’їзну, Тараса Протасевича, 15 Квітня, Микулинецьку та інші. Важливо зазначити, що заборона не стосується спеціалізованого транспорту, які здійснюють перевезення небезпечних вантажів, а також на транспорт, що задіяний до виконання робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та перевезення вантажів військового призначення. Мета введених обмежень – збереження вулично-дорожньої мережі міста, яка може зазнавати значних пошкоджень внаслідок впливу високих температур і важкого транспорту. Для інформування водіїв на автомобільних дорогах загального користування встановлено відповідні дорожні знаки», – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #обмеження, #рух транспорту
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: