Тернопільські перевізники можуть втратити контракти через прийом готівкових оплат

Опубліковано:
11 Жовтня, 2024 о 14:20
Тернопільські перевізники можуть втратити контракти через прийом готівкових оплат
Громадський транспор т у Тернополі.

Виконавчий комітет Тернополя вніс зміни до рішення «Про затвердження примірної форми договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в Тернопільській міській територіальній громаді». Зміни мають на меті посилити контроль за дотриманням умов перевезення, підвищити якість надання послуг, комфорт та безпеку для пасажирів.

Згідно з рішенням, організатор перевезень може розірвати договір з перевізником в односторонньому порядку, у разі систематичних порушень з боку водіїв перевізника, зокрема, якщо вони приймають готівкові кошти за проїзд, що є порушенням умов договору. Якщо протягом одного місяця більше ніж два рази зафіксовано такі випадки, договір з перевізником може бути розірвано.



Також розірвання договору можливе у випадку, коли перевізник не виконує вимоги законодавства, що регулюють пасажирські перевезення, або якщо надійшли скарги від споживачів послуг.

На Тернопільщині чоловік побив і порізав маму з братом: стан важкий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #договір, #перевізник
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: