21 травня Росія оголосила про початок ядерних навчань поблизу кордону з Україною. У Міноборони РФ назвали військові навчання “відповіддю на провокаційні заяви та погрози окремих представників Заходу”.

В РФ повідомили, що, мовляв, “перевірятимуть готовність нестратегічної ядерної зброї” для забезпечення “територіальної цілісності та суверенітету російської держави”.



Російські війська розпочали перший етап військових навчань, “що передбачають практичну підготовку з підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї” в Південному військовому окрузі.

На початку цього місяця глава РФ Володимир Путін віддав розпорядження про проведення навчань. Зазначається, що на першому етапі навчань брали участь ракети “Іскандер” і “Кинджал”.

Навчання спрямовані на забезпечення готовності підрозділів і засобів до бойового застосування нестратегічної ядерної зброї для реагування та безумовного забезпечення територіальної цілісності та суверенітету Російської держави у відповідь на провокаційні заяви та погрози окремих західних офіційних осіб на адресу Росії, – заявили в РФ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Букви
Теги: #війна, #Путін, #Росія, #ядерні вибробування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: