У п’яти громадах Тернопільщини на роботу шукають патрульних поліцейських

Опубліковано:
17 Червня, 2024 о 17:02

У п’яти громадах Тернопільщини на роботу шукають патрульних поліцейських. Про це розповіли в управлінні Патрульної поліції Тернопільської області.

Набір на вакантні посади поліцейського офіцера розпочався з 17 червня.



«По одній вакансії поліцейських офіцерів є у Тернопільській та Золотопотіцькій громадах. По дві таких посади є у Зборівській, Скалатській та Шумській громаді. Вимоги до кандидатів: практичний стаж служби в ОВС не менше 1,5 року; вища освіта (молодший бакалавр або молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст або магістр); посвідчення водія категорії «В», наявність водійського стажу», – кажуть в управлінні Патрульної поліції Тернопільської області.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

«Питання щодо проєкту та етапів відбору можна поставити за номером гарячої лінії +38 044 256 13 79. Подати анкету можна до 30 червня за посиланням: https://otg-officer.police.gov.ua/», – йдеться на сторінці Патрульної поліції Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #офіцер громади, #патрульний, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: