У проекті коаліційної угоди мало цифр. Якщо немає цифр — значить, немає конкретики, — Андрій Новак

Опубліковано:
19 Листопада, 2014

17 листопада громадськості презентували частину коаліційної угоди, яка стосується реформування економіки. У проекті угоди мало цифр. Якщо немає цифр — значить, немає конкретики. І які б гарні пропозиції там не було записано, але я дуже сумніваюся, що вони дійдуть до реалізації і логічного завершення… – пише на своїй сторінці Фейсбук економіст Андрій Новак. 

 

У мене два критерії успішності майбутніх економічних змін в країні: склад нового КМУ та проект бюджету на 2015 рік. Тільки з цих двох позицій буде зрозуміло, чи будуть потрібні зміни, чи все закінчиться замовлянням проблем.

 

 

Для бюджету на 2015 рік головне, чи буде в ньому обіцяна регіонам децентралізація доходної частини та дерегуляція. Якщо так, то мотивація роботи місцевих органів влади зміниться. Адже наразі місцевим органам влади ні холодно, ні жарко від того, є чи немає бізнесу на їхній території, бо всі податки ідуть у центр. Якщо ж ситуація зміниться, то місцеві органи влади перетворяться з хабарників на бізнес-омбудсменів.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій новак, #коаліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: