Трибухівська громада втратила героя: загинув 29-річний Василь Михайлишин

Опубліковано:
29 Червня, 2024 о 14:14
свічка
Фото з відкритих джерел

Трибухівська громада знову зазнала болючої втрати в боротьбі за незалежність України. 28 червня 2024 року поблизу села Білогорівка на Луганщині, захищаючи рідну землю від російського агресора, загинув 29-річний Василь Юрійович Михайлишин, житель села Медведівці. Про трагічну загибель захисника повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

Василь Михайлишин
Василь Михайлишин, фото зі сторінки Трибухівської громади у Фейсбук

Молодий герой на захисті Батьківщини

Василь Михайлишин, попри свій молодий вік, проявив неймовірну мужність та відданість, ставши на захист України. Його самопожертва є яскравим прикладом патріотизму та відданості своїй країні. Загибель Василя – це непоправна втрата не лише для його родини, але й для всієї Трибухівської громади та України в цілому.



Громада в скорботі

Звістка про загибель Василя Михайлишина сколихнула всю Трибухівську громаду. Місцева влада та жителі висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. У цей важкий час громада об’єднується у скорботі, розділяючи біль втрати з родиною Василя.

Вшанування пам’яті

Інформація про дату, час зустрічі та поховання Василя Михайлишина буде надана додатково. Це дозволить всім, хто знав Василя або хоче вшанувати його пам’ять, попрощатися з Героєм та віддати йому останню шану.

Загибель Василя Михайлишина – це нагадування про ту високу ціну, яку Україна платить за свою свободу та незалежність. Його подвиг назавжди залишиться в пам’яті громади та надихатиме майбутні покоління на любов до Батьківщини та готовність її захищати.

Раніше ми писали про те, що дружині загиблого воїна Любомира Крупи вручили нагороду її чоловіка від Тернопільської обласної ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Василь Михайлишин, #війна з Росією, #загинув воїн, #Трибухівська громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: