50 тисяч гривень «заробили» телефонні аферисти на довірливості краян. Останнім часом такі шахраї активізувались не на жарт. Вони просто атакують жителів повідомленнями про виграш автівок.

 



Найбільш довірливі і «ведуться». Лише за минулу добу  до правоохоронців звернулися троє потерпілих. Усі вони спершу отримали на телефон повідомлення про виграш. Не стримало людей навіть те, що за виграну автівку їм сказали заплатити частину суми – нібитито на оформлення документів, другий транш – збір у пенсійний фонд, третій – благодійні внески на АТО. 

 

Потерпілі виконали усі умови. Житель Теребовлянського району перерахував на разунок аферистам майже 13 тисяч гривень, чоловік із Гусятинщини  – трохи більше 11 тисяч. А от в тернополянки шахраї виманили аж 27 тисяч гривень. За усіма фактами правоохоронці проводять перевірки.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: