Восьмеро травмованих і розбиті авто. Правоохоронці оприлюднили фото ДТП, що трапились на Тернопільщині 23 травня.

 



Одна з аварій трапилась на автошляху Львів-Тернопіль, біля Озерної Зборівського району. Водій автомобіля “Пежо-Партнер” із Хмельницької області виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого зіткнувся з “Мерседес-Спрінтером”, за кермом якого знаходився житель Вінницьої області. В результаті водій «Пежо» потрапив у реанімацію, а інший – в травматологічне відділення місцевої лікарні. В аварії постраждала і пасажирка «Пежо» – вагітна жінка. У неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани голови, підозра на закриту травму грудної клітки та закриті переломи рук.

 

Не обійшлось без аварій у Тернополі. На Злуки біля «Унверсаму» водій “ГАЗ-33021” збив жительку села Байківці – жінку 1947 року народження. Пенсіонерка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. У неї – травми і забої.

 

Ще одна ДТП трапилась в обласному центрі на вулиці Микулинецькій. Водій автомобіля “Опель-Вектра” на повороті не пропустив автомобіль “GREAT WALL” та зіткнувся з ним. Внаслідок до лікарні потрапили кермувальник “Опеля” і дві його пасажирки – неповнолітні дівчата.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: