Красиві спортсменки – це не лише гімнастки або тенісистки, що вже стало, нібито, звичайним явищем. Це ще й підкорювачки хвиль. А точніше – серфінгістки. В усякому разі, такої думки дотримується видання sports.ru, продемонструвавши свою добірку найкращих серфінгісток світу. Давайте познайомимося з ними ближче.

 



Алана Бланчард, 25 років

 

Алана вперше встала на дошку, коли їй було 4 роки, а в 9-річному віці вже щосили розсікала на змаганнях найрізноманітнішого рівня. Підлітком, катаючись із найкращою подругою Бетані Хемілтон, Алана стала мимовільним свідком того, як Бетані позбулася лівої руки в результаті нападу тигрової акули. Бланчард підтримувала подругу у важкий період і допомогла їй повернутися в серфінг.

Зараз Бланчард розробляє дизайн купальників, стає героїнею сценаріїв голлівудських фільмів і не покидає сни редакторів чоловічого глянцю: FHM, Men’s Health і багато, багато інших постійно включають її в рейтинги найсексуальніших жінок планети.

 

Квінсі Девіс, 20 років

 

Квінсі народилася і вирісла в Нью-Йорку. Батьки дівчинки так сильно любили серфінг, що прикупили собі будинок у Пуерто-Ріко, де проводили морозні нью-йорські зими. Маленька Квінсі довгий час змагалася з хлопцями (дівчат зі схожим захопленням навколо не було). Дорослій Квінсі знаходити суперниць вже простіше, але хлопці в захваті як і раніше.

 

Лані Доерті, 22 роки

 

Лана народилася на Мауї – другому острові Гавайського архіпелагу – і з дитинства спостерігала за тим, як тато щодня підкорює Тихий океан. Дошка, гідрокостюм, татуювання – ви знаєте, кого в цьому звинувачувати.

 

Майя Габейра, 28 років

 

Бразильська фурія, все життя якої – боротьба. Важка форма астми, проблеми зі спиною, переламані кістки – нічого це не завадило їй досягти успіху.

– Одного разу я зламала ніс на вході в бочку. У воді дошка відскочила мені в прямо обличчя. Коли я спливла на поверхню, то відчула, як з рани тече кров. У мене почало темніти в очах. Я підняла руку і побачила Еральдо Гуейроса (партнер Майї – Прим.), який проїжджав повз на гідроциклі; як тільки ми зустрілися очима, я знепритомніла. Прокинулась я тільки в машині швидкої допомоги; поруч зі мною була мама, а батько зустрів нас вже в лікарні. Моє перше запитання було: “Коли я зможу повернутися на воду?” Судячи з усього, саме це питання я завжди задавала першим після кожної своєї травми.

У 2010 році Маяй Габейра підкорила найвищу хвилю, на яку коли-небудь забиралися жінки – 14 метрів. На всяк випадок: 14 метрів – це чотириповерховий будинок.

 

Коко Хо, 24 роки

 

Гаваї, старший брат-серфер, перший рекламний контракт у 8 років, перший чемпіонат світу в 17 – звичайна історія. Незвичайна – оголена зйомка в щорічному Body Issue великого журналу ESPN. Тепер я знаю, хто займається найкращою професією на світі – хлопці, які фотографували та знімали цю пампушку на відео.

 

Сара Мейсон, 20 років

 

Якщо за останній рік ви стали думати, що Нова Зеландія – це лише про регбі, ви стали думати абсолютно вірно. Але між регбійними матчами – величезні перерви, і найкраще їх проводити, дивлячись на місцевих підкорювачок хвиль. Сара Мейсон серед них головна.

 

Лійки Петерсон, 21 рік

 

Коли Лійки було п’ять років, її батьки вирішили взяти дітей в оберемок і рвонути в кругосвітню подорож на цілий рік. На одному з етапів вояжу Лійки вперше встала на дошку. Повернувшись додому, вона закинула серфінг, але на старті тінейджерства – в 12 років – повернулася і пішла різко вгору. Зараз яскрава каліфорнійська панночка – один з лідерів світового рейтингу і володар рекламних контрактів з великими брендами – Nike і Toyota.

 

Даллас Фрайдей, 29 років

 

Королева вейкбордингу з Флориди. Вейкбординг, нагадаємо, це підкорення на дошці перешкоди, але вперед тебе тягне не стихія, а катер.

 

Бонус. Тереза ​​Палмер

 

У новому бойовику “На гребені хвилі” актриса виконала роль Самсари – дівчини з незвичайної банди злодіїв, які захоплюються екстремальними видами спорту і застосовують свої вміння при кожному пограбуванні. Для Терези це була перша роль після народження сина, але майже всі трюки відважна австралійка виконала самостійно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: