ТНПУ та НРЦ Святого Миколая уклали договір про співпрацю

Опубліковано:
19 Липня, 2024 о 13:14
ТНПУ та НРЦ Святого Миколая уклали договір про співпрацю
Підписання договору. Фото ТНПУ

Підписали договір про співпрацю між ТНПУ та КЗ ЛОР БП НРЦ Святого Миколая.

Плідна співпраця між кафедрою спеціальної та інклюзивної освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Комунальною установою Львівської обласної ради «Багатопрофільним навчально-реабілітаційним центром Святого Миколая» триває впродовж декількох років. За часи тісної комунікації колеги підтримували один одного у реалізації освітніх проєктів, обмінювались досвідом, науково-практичними матеріалами тощо.
16 липня 2024 року, в.о. ректора ТНПУ Надія Дробик і  директор навчально-реабілітаційного центру Наталія Цимбалюк підписали договір про науково-методичну співпрацю.

Робота передбачає проведення спільних науково-практичних та освітніх заходів, реалізацію науково-дослідних проєктів, участь у формуванні та вдосконаленні освітніх програм, впровадження інноваційних освітніх технологій, підготовку та підвищення кваліфікації педагогічних працівників.



Відрадно, що серед працівників навчально-реабілітаційного центру є випускники магістерської програми 016 Середня освіта (Інклюзивна освіта) факультету педагогіки та психології ТНПУ.
Щиро віримо, що подальша співпраця сприятиме не лише покращенню кадрового потенціалу, але й розвитку прикладних наукових досліджень, удосконаленню методик навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #договір, #ТНПУ
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: