Тіло українки вдруге визнали найдосконалішим у світі (ФОТО)

Опубліковано:
29 Грудня, 2014 о 23:24

Найкрасивіше тіло країни – у черкащанки. Місцева спортсменка Анна Круковська виборола золото чемпіонату України з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму за версією Всесвітньої федерації WBPF.

 



Дівчина стала абсолютною чемпіонкою країни. Цей титул Анна Круковська виборює вже втретє. Своїми формами та фізичними вміннями вона приголомшила журі всеукраїнського чемпіонату. За це отримала авторський кубок переможця.

 

 

    “Я не выступала ровно год, немножечко отвыкла. Для меня эта подготовка выявилась достаточно волнительной, потому что будучи действующей чемпионкой мира, я не могла показать плохую форму. Но я считаю, что справилась со своей ответственной миссией, чему, конечно, безумно рада. Мне вручили эксклюзивный кубок от классического ювелирного дома “Лобортас”. Изделия этого ювелирного дома есть у всех украинских президентов. Теперь и у меня тоже.На данный момент я не расслаблюсь и продолжаю подготовку уже на Чемпионат мира, который на этот раз будет проходить в Индии в декабре”, – говорить Анна Круковська, абсолютна чемпіонка України з фітнесу.

 

 

Нагадаємо, раніше Анна Круковська вже ставала двократною чемпіонкою Європи та чемпіонкою світу. Тепер Анна стала абсолютною чемпіонкою у категорії «модель-фізік». За чемпіонський титул черкащанці довелося конкурувати з найкрасивішими жінками планети. 

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #круковська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фітнес, #черкаси
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: