Терористка «Тереза», яка катувала українських бійців, заявила про голодування

Опубліковано:
15 Жовтня, 2015 о 21:40

Співробітниця так званого міністерства державної безпеки «ДНР», громадянка РФ Лариса Чубарова («Тереза») оголосила голодування. Про це вона заявила журналістам після засідання в Київському райсуді Харкова, повідомляє Укрінформ.

 



«Десять днів тому я оголосила голодування, про що повідомила керівництво Полтавського СІЗО. Вимагаю, щоб мене перевели в Харківське СІЗО. Прокурор не навів жодного аргументна, чому мене, харків’янку, тримають в СІЗО іншої області», – заявила Чубарова.

 

За її словами, прокурор посилається на те, що в Харківському СІЗО «не в змозі забезпечити захист її життя і здоров’я».

 

Під час судового засідання, яке тривало близько трьох годин, «Тереза» пила лише воду і відмовлялася від їжі.

 

Як повідомлялося, 6 жовтня Київський райсуд Харкова не задовольнив клопотання Чубарової про відведення колегії суддів і прокурора, але дозволив замінити адвоката, оскільки з нинішнім, за її словами, у них «різні погляди».

 

На чергове засідання суду в Харкові 13 жовтня Чубарову привезуть з Полтави.

 

Нагадаємо: 7 квітня співробітники СБУ затримали 45-річну громадянку Росії Ларису Чубарову, що проживала в Харкові, яка є співробітницею так званого міністерства держбезпеки «ДНР» з позивним «Тереза».

 

«Терезі» інкримінують участь у непередбачених законом збройних формуваннях, незаконне поводження зі зброєю, посягання на територіальну цілісність і недоторканість держави.

 

21 травня в Київському райсуді Харкова боєць батальйону «Азов» упізнав у ній «Терезу», яка катувала полонених українських військових у Мар’їнці Донецької області. Боєць розповів про жахливі знущання росіянки над полоненими українськими бійцями АТО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: