Терористи хочуть перейменувати Донецьк

Опубліковано:
12 Листопада, 2015 о 18:23

У багатьох сепаратистських і терористичних групах Східної України в соціальних мережах досить активно обговорюється досить таки несподівана пропозиція керівника «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка, в якому він запропонував перейменувати місто Донецьк в Сталіно.

 



Пропозиція Захарченка поширюється в соціальних мережах під гаслом «Повернемо Донецьку історичну назву». «Наша історія – наше багатство. Донецьк має славну і героїчну історію. І було б справедливо вшанувати пам’ять предків. Я поставлю перед міськрадою питання про повернення Донецьку історичного імені – Сталіно», – цитують у соціальних мережах слова Захарченка багато прихильників «руского міра» на Сході України, які були нібито сказані ним на одній зустрічі зі своїми прихильниками. Зазначимо, що на офіційному сайті бойовиків «ДНР» цієї пропозиції Захарченко на перейменування Донецька поки що немає.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: