Терорист Гіві заявив, що незабаром розпочнуться повномасштабні бойові дії

Опубліковано:
15 Червня, 2015 о 11:00
Командир терористичного батальйону «Сомалі» Гіві заявив, що незабаром в зоні АТО розпочнуться повномасштабні бойові дії.

 

Бойовик наголошує, що ніякого перемир’я насправді і не буде. Таку думку терористи висловив у соціальній мережі. Новину передає «Преса України». За словами Гіві, дуже скоро почнуться повномасштабні бойові дії. «ЗСУ в останні дні суттєво посилили обстріл територій, що свідчить про підготовку до масштабних бойових дій. Нинішня українська влада по-іншому не може існувати», – запевняє терорист.



 

За його словами, сьогодні теж цілий день йде масштабний обстріл. «Я думаю, що перемир’я не буде. Незабаром розпочнуться повномасштабні бойові дії. Тому що, чим довше Україна стоїть, тим більше вони заганяють себе в борги, а їм потрібно відмивати гроші на трупах, крові і сльозах свого народу», – вважає Гіві.
 
Нагадаємо, українські військові зафіксували велике скупчення бойової техніки терористів в районі Тельманового. Крім цього, в районі Шахтарська злочинці активно переміщують зенітно-ракетні комплекси «Тор-М2».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: