Тернополянки робитимуть ангелів для бійців АТО

Опубліковано:
20 Грудня, 2014 о 09:37

Напередодні празника Святого Миколая учасниці жіночого клубу “Галичанки”, який був створений під час однієї із зустрічей за кавою в ресторані “Галич”, виготовили понад сорок мотанок-оберегів для поранених бійців АТО. Цьому мистецтву навчила народознавець Тамара Пістун.




Також жінки передали для передової власноруч випечені смаколики. Кожна господиня проявила свою творчість. Хтось робив печиво у формі ялинок із покриттям кольоровою глазуррю, хтось у формі зірочок, хтось відновлював старі родинні рецепти.

 

Наступна зустріч відбудеться 22 грудня о 18.00 в ресторані “Галич”. Тернополянки робитимуть власними руками ангелів, які покликані оберігати життя солдат. Всі рукотвори будуть передані воїнам. Бажаючим долучитися до приємного товариства потрібно взяти із собою шматок тканини, натуральні титки, ножиці та хороший настрій. До цих подарунків будуть долучені теплі вовняні шкарпетки, які спеціально на замовлення клубу зв’язала гуцульська майстриня.

 

Отже, чергова понеділкова зустріч за горнятком запашної кави у справжньоум українському закладі для всіх небайдужих жінок міста!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ангелик, #АТО, #галичанка, #мотанка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: