Благодійний концет “Воля-фест” на підтримку бійців Добровольчого українського корпусу у Тернополі провели 31 травня. Послухати живу музику у Holiday Concert Hall прийшло чимало тернополян. А усі зібрані з фесту кошти підуть на потреби бійців.

 

– Даний фестиваль перше в Тернополі, раніше благодійні концерти проводились під брендом “Сталевий промінь волі”, – каже лідер року-гурту “Широкий лан” та співорганізатор “Воля-фесту” Святослав Бойко. – Ми вирішили розширити формат, долучити ширше коло слухачів, зробити його більш розважальним.



 

Для тернополян виступали такі артисти як  Арсен Мірзоян (м.Київ), “Біла Вежа” (м.Київ), “Широкий Лан” (м.Київ) з презентацією дебютного альбому “Червона вода”, “Фіра” (м.Тернопіль), “Дикі серцем” (м. Львів), “Механічний Апельсин” (Галична), “Новимний кудень” (м.Тернопіль). 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: