Тернополяни отримали корисні поради від відомого дієтолога Оксани Скиталінської

Опубліковано:
2 Грудня, 2015 о 16:13

Той, хто у ці вихідні знайшов кілька годин часу, аби побувати на зустрічі з відомим українським дієтологом Оксаною Скиталінською, отримав чималий заряд оптимізму, мудрі поради і цінну інформацію. Захід відбувся в рамках проекту «Територія особистого розвитку», який реалізовує ТВЦ «Атріум». Його засновники ставлять за мету знайомити жителів міста з цікавими людьми, знання і досвід яких зможе змінити якість життя кожного.

 



 

 

За останніми даними компанії «Euromonitor International» у світі все більше людей цікавиться власним здоров’ям, активним способом життя, можливістю розвиватися як особистість… Відповідно проект «Територія особистого розвитку» прагне йти в ногу з часом, відстежуючи світові тенденції і пропонуючи жителям Тернополя найцікавіше і найкорисніше.

 

 

Отже, 28 листопада Оксана Скиталінська спілкувалася з тернополянами на тему «Філософія оптимального здоров’я». Нагадаємо, що пані Оксана є сертифікованим Міністерством охорони здоров’я України лікарем-дієтологом, віце-президентом Асоціації дієтологів, консультантом з питань правильного харчування, корекції ваги, порушень обміну речовин. Вона всіма можливими способами сповідує та популяризує здоровий спосіб життя. Почути поради лікаря прийшло 350 людей зі всієї Західної України.

 

 

«Найціннішим дарунком природи для більшості з нас є наше здоров’я. Це те, про що ми особливо не задумуємось, поки молоді й повні сил. Почувши про хвороби, лікарні, лікування, смертність, відганяємо від себе неприємні думки. Нам здається, що «те» життя існує в іншій площині. Щоб бути здоровим, потрібно докласти зусиль, але результат вартий їх: здорове тіло, життєрадісність і можливість реалізувати себе. Для досягнення щастя необхідні три складові: мрія, віра в себе та працелюбність», – зазначила Оксана Скиталінська.

 

 

Вона також порадила лягати раніше спати, раніше вставати, пити більше води, більше рухатися, їсти корисну їжу, вживати харчові добавки, бути позитивними, частіше посміхатися, планувати свій день, любити своїх близьких!

 

«Щиро вдячна Тарасові та Ірині Демкурам за запрошення до Тернополя. Вони організували надзвичайно теплий та дружній прийом, а їхній власний приклад яскравого життя з усмішкою вартий наслідування», – додала Оксана Скиталінська.

 

Тарас та Ірина Демкури домовилися з Оксаною Скиталінською про постійну співпрацю, завдяки чому уже 6 грудня з нею зможуть поспілкуватися всі бажаючі в Івано-Франківську, а 19 грудня – в Харкові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: