Тернополяни будуть ремонтувати не тернопільські дороги

Опубліковано:
30 Вересня, 2016 о 22:43

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області розтендерили 31,1 млн. грн на ремонт доріг Хмельниччини. Про це повідомляється  НЕЗАЛЕЖНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ ПОРТАЛ  з посиланням на “Вісник державних закупівель”.

 



Три лоти розіграли між собою тернопільський ТзОВ “Техно-Буд-Центр” і хмельницький ПАТ “Хмельницьке ШБУ-56”.

 

Зокрема, тернополяни за 17,6 млн. грн мають зробити поточний дрібний ремонт автомобільної дороги державного значення Житомир — Чернівці (ремонт пошкоджень, руйнувань та деформацій покриття проїзної частини). “Хмельницьке ШБУ-56″ за 13,5 млн. грн здійснить поточний дрібний ремонт автомобільної дороги державного значення Чернелівка-Городок-Смотрич і автомобільної дороги місцевого значення С230411 Кузьмин – (Чернелівка-Городок-Смотрич).

 

Всі роботи підрядники повинні виконати до кінця 2016 року.

 

Власником «Техно-Буд-Центру» є Григорій Процик з Тернополя. Раніше співвласником був Любомир Грегоращук, чий син Андрій був депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода».

 

Андрій Грегоращук є зятем екс-керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області. Син Проника Орест керує ДАК «Автомобільні Дороги України», яку зараз ліквідують у рамках реформи дорожньої галузі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині очікують три штами ГРИПу, в тому числі Каліфорнійський

 

“Хмельницьке ШБУ-56” опосередковано пов’язують з нардепом Сергієм Лабазюком. Раніше це підприємство належало нардепу Хмельницької облради Івану Гладуняку. Наразі в реєстрах кінцевим власником зазначається мешканка Чернівців Галина Ставчанська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: