Тернополян просять сьогодні гідно зустріти тіло загиблого бійця

Опубліковано:
15 Листопада, 2015 о 11:43
Тернополян просять гідно зустріти і провести в останню путь Володимира Магльону. Тіло бійця привезуть сьогодні, 15 листопада, близько 12:00.

 

Зустріти Героя просять на Збаразькому кільці. Також близько 14:00 зустрічатимуть тіло бійця у Збаражі на майдані Івана Франка.



 

«Близьлко 12.00 зустрічаємо тіло загиблого бійця на Збаразькому кільці. Велике прохання зустріти достойно. Людина віддала життя за нас із вами», – пише у соціальній мережі волонтерка Штабу самооборони майдану Тернопільщини Ліля Мусіхіна.

 

Нагадаємо в ніч на 13 листопада, на Донеччині загинув Володимир Петрович Магльона. Чоловік родом із Збаражчини.

 

25-річний боєць служив у 57-й бригаді. Був призваний у лави ЗСУ під час 5-ї хвилі мобілізації. Про це повідомляє прес-служба Збаразької РДА.

 

Відомо, що в ту ніч на Донеччині на місці дислокації 57-ї бригади був обстріл під час якого Володимир отримав поранення у голову та ногу. Ймовірно від них чоловік і помер.

 

Чин похорону 25-річного бійця відбудеться завтра – в понеділок і розпочнеться о 10.00 годині. Хоронитимуть солдата у селі Бодаки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: