Тернопільський ТЦК очищається від корупції: затримали військовослужбовця

Опубліковано:
10 Серпня, 2024 о 12:20
Міністерство оборони України вводить нові правила для рапортів військових
Нові правила для рапортів військових. Фото з відкритих джерел

Спільно із ДВБ Національної поліції України, Військовою Контррозвідкою викрили та задокументували факт неправомірної діяльності військовослужбовця одного із наших підрозділів ТЦК та СП.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Тернопільського ОТЦК та СП.



“Завдяки нашій спільній роботі підозрюваного було затримано. Ми очищаємося від осіб які своїми діями дискредитують ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом зараз ведеться слідство. Належну остаточну правову оцінку скоєного винесе суд.

Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і надалі буде протидіяти ганебним проявам корупції та хабарництва у своїх підпорядкованих підрозділах.

“Просимо усіх громадян, з метою запобігання таких випадків, негайно повідомляти про усі такі факти нас та правоохоронні органи. Застерігаємо і вкотре нагадуємо, що за пропозицію неправомірної вигоди чи хабаря службовим особам ТЦК передбачено кримінальну відповідальність, згідно з чинним законодавством України. Окрім цього інформуємо, що завдання по мобілізації зірвані не будуть. Усі ТЦК та СП області працюють у штатному режимі”, – повідомляє пресслужба ТЦК.

У Тернополі затримали працівника обласного ТЦК: прoсив 5000 дoлaрiв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТЦК, #хабар
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: