Тернопільські господині у захваті від цих пісних дерунів з морквою та цибулею
- Опубліковано: Марія Дубас
- —
- 5 Квітня, 2025 о 18:11
Весна – час не лише пробудження природи, але й Великого посту. І кожна господиня замислюється, як урізноманітнити пісне меню своєї родини. Тернополянки знайшли чудовий вихід – ароматні та рум’яні пісні деруни, але не прості, а з додаванням соковитої моркви та пікантної цибулі! Ця проста страва із доступних інгредієнтів – потішить вашу родину напередодні великого свята!
Якщо ж ви готові витратити більше часу та зусиль, можливо вам сподобається рецепт французького супу Буйабес, що готується з морепродуктів.


Картоплю, моркву та цибулю натеріть на дрібній тертці. Відтисніть зайву рідину, додайте борошно, сіль, перець, та перемішайте до густої маси.
Розігрійте пательню з олією. Викладіть деруни ложкою, та смажте до золотистої скоринки, по 3-4 хвилини з кожного боку.
Готові деруни промочіть паперовим рушником, щоб забрати лишній жир.
Готово! Тепер ваша сім`я може насолодитися смачними дерунами. Подавайте їх разом з улюбленим пісним соусом.
Смачного!
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025
23:46, 21 Листопада, 2025