Тернопільщина попрощалася з 34-річним Героєм Дмитром Годуновим

Опубліковано:
3 Жовтня, 2024 о 09:13

У Байковецькій громаді попрощалися із загиблим захисником Дмитром Годуновим. Поховали Героя в рідному селі Стегниківці. Зaгинув воїн на Донеччині 15 вeрeсня 2024-го рoку внaслiдoк штурмoвих дiй прoтивникa.

Особливо щемливо було, коли донечці Емілії вручили прапор України, який почесна варта зняла з домовини батька. На честь спочилого захисника лунав стрілецький салют.



“Назавжди 34… Сонце всміхалося Дмитрові востаннє…Нещодавно пішов на захист нашої держави, а нині проходить останню дорогу… Чоловік мав важку долю, багато пережив. У 12-річному віці втратив батька, тому з юних літ йому було нелегко. Щиро співчуваємо згорьованій матері Ользі, дружині Мар’яні й доньці Емілії. Нехай пам’ять про Героя ніколи не тьмяніє, а залишається у серцях вдячних нащадків навіки!” – висловили співчуття у Байковецькій громаді.

На Донеччині загинув захисник з Тернопільщини Ігор Кушак

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #дмитро годунов
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: