Тернопільска «ОПОРА» повністю лягла під Самопоміч (Відео)

Опубліковано:
20 Жовтня, 2015 о 12:23
Сфера діяльності Громадської мережі ОПОРА спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

 
Важливим аспектом проведення такого моніторингу є незаангажованість та об’єктивність тих, хто його проводить. У нашому місті моніторинг доручили провести Ігорю Процику  який є керівником організації “Спілка молодіжного самоврядування”. Якщо ж детальніше ознайомитись з біографією цього громадського діяча, то виявиться, що нещодавно він закінчив «Школу політичного успіху – 2015» від політичної партії “Батьківщина” (на фото в першому ряді третій праворуч). 
 
Проте, як виявилось, молодого експерта залучили у свої новинні сюжети представники партії “Самопоміч”. Ігорю навіть важко визначитись у якій ролі йому виступати, щоб краще віддячити роботодавцю – в одному сюжеті він у ролі координатора виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Тернопільській області, а у наступному – керівник регіонального представництва Центру політстудій та аналітики Тернопільщини  Сюжети, в яких Ігор Процик розповідає про неправомірні дії у бік Самопомочі, активно транслює телеканал лідера партії Садового – Телеканал 24.
 
Про яку неупередженість може бути мова, коли представники організації, яка покликана давати об’єктивну оцінку виборчому процесу, виступають у якості агітаторів за партію “Самопоміч”? Такі вчинки призводять виключно до політичної заангажованості, необ’єктивним висновкам та ставить під сумнів неупередженість роботи Громадянської мережі ОПОРА.
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: