Тернопільський "кіборг" знає, чому Ярош так вчинив

Опубліковано:
13 Листопада, 2015 о 07:24

Дмитро Ярош склав повноваження лідера “Правого сектора” (ПС), розуміючи, що частина ПС вимагає різкої радикалізації. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив спікер українського Добровольчого корпусу “Правий сектор” (ДУК ПС) Андрій Шараскін.

 



“Я думаю, це природний процес росту організації, який безпосередньо показав нам, що організація неоднорідна в якості способів досягнення нашої спільної мети – створення Української самостійної соборної держави. Дмитро Анатолійович виважено підійшов до цього питання, розуміючи, що частина членства вимагає різкої радикалізації, вважаючи це неприпустимим, але, безумовно, говорячи про те, що вони мають право на таку думку”, – зазначив він.

 

“Щоб не впливати на їхнє рішення і виявити самостійні рішення іншої категорії членства, які підтримують його основи та бачення провідника, висловив свою позицію про відсторонення від виконання обов’язків провідника національно-визвольного руху. У цьому він категоричний”, – додав Шараскін.

 

Раніше повідомлялося про те, що народний депутат Дмитро Ярош зняв з себе повноваження лідера “Правого сектора”. Пізніше в ПС заявили, що Ярош склав повноваження через інтриги й амбіції деяких членів руху.

 

Сьогодні на сайті ДУК ПС повідомлялося, що бійці запропонували йому особисто очолити український Добровольчий корпус.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: