Тернопільських школярів залучають до Олімпійського руху

Опубліковано:
25 Листопада, 2015 о 19:23

Україна візьме участь в Олімпіаді-2016. Підпис головного олімпійця країни Сергія Бубки, засвідчує те, що національна команда братиме участь у найголовніших стартах чотириріччя. Наразі триває ліцензійний відбір на участь в Олімпіаді, який завершиться на початку літа наступного року. До речі, цьогоріч Національному Олімпійського Комітету виповнюється 25 років!

 



Поки Україна ретельно готується до участі у міжнародних спортивних іграх, майбутні олімпійці нашого міста активно підтримують командний дух разом із Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.

Спортивного азарту та правилам командної гри тернопільських спортсменів навчають на спеціалізованих майстер-класах. Такі заходи заплановані для усіх учнів початкових класів. Впродовж року фахівці центру фізичного здоров’я населення провели для молодих спортсменів десятки різноманітних майстер-класів та тематичних заходів. У жовтні – листопаді 2015 року виховували молоде покоління олімпійців на майстер-класі для дітей «Твоя перша Олімпійська пам’ятка», що відбувся на універсальних спортивних майданчиках по вул. Вербицького та Старий Ринок, а також серед учнів 3-х та 4-х класів ЗОШ №9.

 

Під час заходу учасники ознайомились з усіма видами спорту, проявляли свої знання під час вікторини, виготовляли закладку «Олімпійське Лелеченя» та отримали на згадку власноруч виготовлений свій перший «Олімпійський путівник». Діти з цікавістю та захопленням здобули цінні знання, які у майбутньому можуть допомогти їм у досягненні власного «Олімпу». А поки діти вивчають ази спортивних ігор, наші співвітчизники долають нові вершини.

За роки Незалежності  українськими атлетами на Олімпійських іграх завойовано:

Ліллехаммер-1994 – 1 золоту та 1 бронзову нагороди;

Атланта-1996 – 9 золотих, 2 срібні та 12 бронзових нагород;

Нагано-1998 – 1 срібну нагороду;

Сідней-2000 – 3 золоті, 10 срібних та 10 бронзових нагород;

Солт-Лейк-Сіті – 2002 – нагород не здобуто;

Афіни-2004 – 8 золотих, 5 срібних та 9 бронзових нагород;

Турин-2006 – 2 бронзові нагороди;

Пекін-2008 – 7 золотих, 5 срібних та 15 бронзових нагород;

Ванкувер-2010 – нагород не здобуто;

Лондон-2012 – 6 золотих, 5 срібних та 9 бронзових нагород

Сочі-2014 – 1 золоту та 1 бронзову нагороди.

 

Віримо, що незабаром тернопільські спортсмени прославлятимуть наш край на Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

 

Фахівці центру фізичного здоров’я населення закликають педагогів залучати учнів шкіл до запланованих заходів.

 

 Шановні вчителі!
Якщо Вас цікавить проведення такого заходу, звертайтесь в Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення за телефоном 51-16-35 і «Олімпійський путівник» завітає і до ваших учнів!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: