Тернопільські поліцейські застерігають: у місті працюють клофелінщиці

Опубліковано:
8 Січня, 2016 о 14:43

Поліцейські Тернополя закликають чоловіків бути розбірливішими у спілкуванні з незнайомими жінками. В місті задокументовані факти отруєння клофеліном.

 



27-річний житель обласного центру звернувся до правоохоронців із заявою про крадіжку. Поліцейські, виїхавши на місце злочину, встановили:  з квартири потерпілого зникли золоті прикраси, гроші, мобільний телефон, посуд і навіть одяг чоловіка. Та найдивніше в цій ситуації те, що на момент вчинення злочину господар був у квартирі, щоправда, в неадекватному стані.

 

Що сталося того дня, хто був у його квартирі, молодий чоловік не пам’ятає. Але досвідчені оперативники знайшли пояснення безпам’ятства і неадекватності потерпілого – чоловіка обпоїли клофеліном.

 

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до злочину. А чоловіків закликають бути обачними та обережними. Не ходити з незнайомими жінками до саун, не запрошувати їх до власних квартир, та й взагалі бути перебірливішими у спілкуванні.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: