Тернопільські покровителі-високопосадовці залишаються безнаказними (Документ)

Опубліковано:
19 Листопада, 2015 о 10:51

Як добре наші високопосадовці вміють приховувати важливі факти і свої незаконні вчинки. А покарання немає: ні люстрація їх не зачіпає, ні під скорочення не попадають. Добре, напевне, мати покровителів з високою посадою в ОДА. А бути таким покровителем, звісно, ще краще.

 



Згадалась мені давня історія…Ну не така і давня, а в більшій мірі просто замовчана. Минулого року в листопаді обирали директора ДНЗ “Скалатський професійний ліцей”. Кандидатів було два: Супінський Й.О. та Бабійчук Н.В. Працівники закладу висловлювались на підтримку кандидати Супінського Й.О., після чого відбулось голосування. За Супінського проголосувала більшість присутніх – 55, за іншого кандидата лише – 16 чоловік. Ну і, здавалося б, що тут дивного: проголосували – обрали, і працюєте далі. Але тут вмішався директор Департаменту освіти і науки ТОДА Любомир Крупа. Йому, бачите, справедливе голосуваннята справедливий вибір виявився не до смаку.

Крупа Л.Л. наголосив на тому, що зі слів виступаючих зрозумів, що щоб він зараз не говорив сприйматиметься вороже. Зазначив, що з результатів голосування він робить висновок, що колектив ліцею проголосував за стабільність. На що йому відповіли, що сказане ним не сприймається вороже, а як упереджене ставлення до одного із кандидатів на посаду директора. Як приклад упередженого ставлення назвали перевірку лише одного із кандидатів.
Та Любомир Крупа на цьому не зупинився і таки став наголошувати на своєму кандидатові. І додав, що голосування нічого не дасть, і директором буде та людина, на яку вкаже він.
Після таких дій Любомир  Крупа мав би, як мінімум, піти у відставку, як не добровільно, то хоч примусово. Але цього не сталося. З того часу пройшов рік, а такі люди як директор Департаменту освіти і науки ТОДА ще й досі при владі.

 

Якщо ви володієте цікавою інформацією, щодо схожих випадків замовчування або ж інших порушень закону, просимо надсилати листи на електронну пошту: info@biznesoblast.com

Вчик Руслан

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: