Тернопільські пластуни запрошують на свято «Різдвяна свічечка»

Опубліковано:
4 Січня, 2016 о 11:13

9 січня 2016 року традиційно відбудеться пластове свято «Різдвяна свічечка».  Пластуни організовують цей захід в честь народження Ісуса Христа, щоб зібратися усім в дружньому колі. Початок буде о 16.00 в Українському домі «Перемога».

 



Вже випав сніг, всюди чути радісний сміх, а скоро буде чути ще й співи колядників. Наближення Різдва відчувається на кожному кроці: у домівках біля ялинок, у церквах, у пластовій домівці.

 

Різдво Христове — одне з найвеличніших християнських свят. Його святкує кожна українська родина, зібравшись разом у теплому колі. Не виключенням є і пластуни. Традиційно, 9 січня, на третій день Різдвяних свят, всі пластуни збираються разом з нагоди Різдва Христового. Тут можна зустріти як найстарших платсунів-сеньйорів, так і наймолодших – пташат.

 

Довідка:

Пласт — Національна скаутська організація України, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, на свідомих, відповідальних та повноцінних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і на провідників українського суспільства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: