Тернопільські підприємці заплатили 75,3 млн грн штрафу

Опубліковано:
16 Листопада, 2015 о 16:23

Якісне проведення документальних перевірок та належне документування встановлених порушень – саме на цьому роблять акцент працівники податкового аудиту фіскальної служби області.

 



З метою упередження порушень податкового законодавства та збільшення бюджетних надходжень особлива увага приділяється проведенню перевірок ризикових суб’єктів господарювання. Зокрема, впродовж січня-жовтня цього року проведено 469 перевірок суб’єктів господарювання Тернопільщини, з яких 102 планові та 367 позапланових. За їх результатами платникам-порушникам донараховано 75,3 млн грн податків та штрафних санкцій. Від донарахованих сум до зведеного бюджету вже надійшло 18,2 млн гривень.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова міліція Тернопільщини вилучила 14 тис літрів бензину

 

Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість перевірок зменшилась на 137. Адже у 2015-2016 роках діє мораторій на проведення перевірок. Зокрема, перевірки підприємств, установ, організацій та підприємців з обсягом доходу до 20 млн грн за попередній рік здійснюються виключно з дозволу Кабміну або за заявою самого платника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: