Тернопільські підприємці 14 грудня пікетуватимуть ОДА

Опубліковано:
13 Грудня, 2015 о 23:23

Замість підготовки до новорічно-різдвяних свят – зубріння нового законодавства. Такий «сюрприз» підготував Кабінет Міністрів для підприємців. Проект закону «Про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності в Україні» – не більше, ніж багатообіцяюча назва, – стверджують вони. Лише кілька положень у документі справді варто втілити. Усе решта – просто знищить малий та середній бізнес.

 



Ольга Шахін, голова Тернопільської обласної ГО «Підприємці Галичини»: «Є пропозиція Уряду – на першу групу вводять касовий апарат, протягом трьох років. На другу групу вводять касові апарати вже з 1 січня 2016 року. На третю групу – повністю не буде. Бізнес повинен розвиватися, інвестиції повинні бути в нас в державі. І тому, як в інших цивілізованих країнах, повинні хоча б дати мораторій на 5 років».

 

Такі різкі зміни призведуть до того, що підприємці змушені будуть підняти свої ціни, частина з них перейде у «тінь», а решта взагалі закриється. Показники безробіття та подальшого знедолення населення суттєво зростуть, – переконані вони.

 

Аби цього не сталося, представники малого та середнього бізнесу готуються виходити на вулиці. Зокрема, у Тернополі у понеділок, 14 грудня о 10:00, вони пікетуватимуть обласну державну адміністрацію.

 

Наталія Шоломейчук, голова профспілки підприємців Центрального ринку Тернополя: «Я хочу закликати, в першу чергу, підприємців, які зараз ще не чули і не знають у силу певних моментів про ці зміни: не спати і підніматися на боротьбу Ми завжди себе відстоювали і повинні цього разу себе відстояти».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: