Тернопільська ялинка потрапили у десятку найвищих ялинок України

Опубліковано:
23 Грудня, 2015 о 08:14

Найпопулярніший «зріст» новорічних дерев цього року – 20 м. Таку висоту мають центральні ялинки у 8 обласних центрах. Цьогоріч в обласних центрах України популярні штучні, живі та зібрані із гілок і невеликих дерев ялинки. За традицією, головні ялинки в українських містах відкрили 19 грудня, у День Миколая.

 



Найвищою ялинкою милуються жителі та гості Харкова. Там встановили символ Нового року заввишки 36 м. Щоправда, ця ялинка штучна. А от найбільша жива знаходиться на Софійській площі – 25 м. Її спеціально до Києва привезли аж з Івано-Франківська.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лиш за третім “Ялиночко, світи!” – засяяли вогні на головній ялинці Тернополя (Фото, відео)

 

Тернопільска ялинка має висоту 19 метрів. Цікаво, що першу новорічну красуню на Театральному майдані у Тернополі встановили у 1960 році. Новорічну ялинку 2014 року, у зв’язку з подіями на Євромайдані, перенесли на Майдан Волі. І вже понад 5-й рік у місті встановлюють штучну красуню.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Метеоритний дощ в Тернополі (Відео, фото)

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: