Тернопільська міліція припинила своє існування

Опубліковано:
8 Листопада, 2015 о 14:24

Нова поліція ще не сформована, а стару ліквідували. До кінця року працюватимуть тимчасові штати з числа «старих» кадрів.  

 



Хоча у Тернополі поліцейські зможуть взятися до виконання обов’язків лише з нового, 2016, року, правоохоронці запевняють, що на безпеці громадян це не позначиться. Чинні міліціонери переходять у тимчасові штати, в тому числі й патрулі. За рахунок теперішнього особового складу спокій у місті оберігатиметься, доки не завершиться навчання нових поліцейських.  

 

–  Підхід до охорони громадського порядку зміниться кардинально, – запевнив заступник начальника Тернопільського обласного управління міліції Олег Ляхович. – Поліція повинна стати сервісною службою, не такою, як за Союзу. Патрулів буде більше, час реагування менший: полісмени повинні будуть впродовж 3-4 хвилин прибути на місце події.

 

Нагадаємо, у Тернополі завершився прийом анкет на службу в патрульну поліцію. Із понад 4,5 тисячі кандидатів оберуть 200, які впродовж двох місяців проходитимуть навчання у Львові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: