Тернопіль у 2016 році закупить 10 чеських тролейбусів

Опубліковано:
29 Січня, 2016 о 08:43

Нові тролейбусні лінії та нові тролейбуси з’являться в Тернополі у 2016 році.  Таким чином у місті планують розширити тролейбусну мережу.

 Новий маршрут сполучатиме мікрорайон “Аляска” та масив “Дружба”. У подальших планах є і сполучення вулиці Бродівської бічної, що на Промисловому масиві, з центром Тернополя. А ще придбають десять  тролейбусів «гармошок», які курсуватимуть новими маршрутами.



– Планується збудувати нову тролейбусну лінію, яка сполучить мікрорайон Аляска і масив Дружба. Крім того, є проектний кошторис, який сполучить вул.Бродівську з містом Тернополем. Але це дальша перспектива. Цього року хочемо відмовитися від практики придбання коротких тролейбусів. Будемо купляти тролейбуси чеського виробництва “Шкода”, як люди називають “гармошка”. Заплановано придбати 10 таких тролейбусів, – розповів у ефірі ТВ-4 міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: