Святкування Нового року пройшло без грубих порушень громадського порядку

Опубліковано:
11 Січня, 2016 о 17:43

Поки жителі області святкували, поліцейські були переведені на посилений режим несення служби. До забезпечення громадського порядку у святкові дні на території області було залучено 550 поліцейських, із них понад двох сотень несли службу біля головних ялинок. У складі слідчо-оперативних груп у Новорічну ніч працювали 170 працівників поліції.

 



У ніч з 31 грудня на 1 січня, для патрулювання вулиць обласного центру додатково залучили співробітників роти поліції особливого призначення та спецбатальйону «Тернопіль», повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Руслан Балик.

 

За перші три дні нового 2016 року до поліцейських надійшло 57 повідомлень про правопорушення, інформацію про 31 із них внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

У святкові дні не було скоєного жодного тяжкого й особливого тяжкого злочину — вбивств, тяжких тілесних ушкоджень, згвалтувань, розбоїв чи грабежів. Разом із тим надійшло 5 повідомлень про хуліганства та 31 крадіжку.

 

Упродовж святкових вихідних з 1 по 3 січня на автошляхах області у ДТП загинула одна людина, двоє — травмовані.

 

Попереду Різдвяні свята, відтак поліцейські закликають краян під час святкувань подбати про власну безпеку й безпеку оточуючих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: