Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна висловлює щиру подяку всім волонтерам. Нагадаємо, 5 грудня світова громадськість відзначає Міжнародний день волонтера.

 



«Робота волонтерів Тернопільщини — безцінна. Нерідко жертвуючи своїм вільним часом, вони працюють за покликом душі, — підкреслює Степан Барна. — Варто зазначити, сьогодні волонтером є чи не кожен житель Тернопільщини, бо всі ми як тільки можемо підтримуємо нашу армію. Хтось має змогу перерахувати кошти, інший долучається до різного роду благодійних акцій. Діти малюють патріотичні малюнки й пишуть зігріваючі душу листи, а пенсіонери в’яжуть теплі шкарпетки… Все, що ми робимо, дуже потрібно нашим хлопцям на передовій. Щиро дякую усім вам за це».

 

 

Довідка

Свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала відзначати саме цей день, як день добровольця. В основі волонтерської діяльності полягає добровільність, співчуття, солідарність з потребами та ідеями інших, а також глибока повага до всіх людей.

Згідно статистики, оприлюдненої Організацією Об’єднаних Націй, у всьому світі нараховується близько 140 мільйонів волонтерів, які на безоплатній основі надають допомогу потребуючим цього людям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: