Степан Барна: "Фальсифікатори виборів повинні сидіти в тюрмі"

Опубліковано:
21 Жовтня, 2015 о 10:24

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна засудив спробу окремих політичних сил працювати на фальсифікацію чи зрив місцевих виборів.
 

Позиція голови ОДА грунтується на виявленні необлікованих виборчих бюлетенів на одній з друкарень міста Тернополя, а також на офіціних повідомленнях про даний злочин.
 
«Факт появи додаткових незаконних бюлетенів – це не лише кричуще порушення закону, але і зневага до виборців, замість яких окремі політики вже ніби-то вирішили долю виборів, – зазначив Степан Барна. – Соромно, що Революція Гідності так нічого і не навчила деяких політиків, які вдалися до таких маніпуляцій».



 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як на Тернопільщині порушують виборчий процес

 
За словами очільника області, він уже звернувся до правоохоронних органів з вимогою провести швидке та неупереджене розслідування виявлених фактів, перевірки інформації в ЗМІ щодо цієї теми, встановити усіх причетних до цього злочину та дати відповідну оцінку їхнім діям.
 
«Дії, спрямовані на фальсифікацію чи зрив місцевих виборів, можуть бути ланцюжками одного і того ж сценарію ФСБ Росії з дестабілізації ситуації в Україні», – вважає Степан Барна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: