Пушилін розраховує на те, що США допоможуть “натиснути” на Київ у питанні виконання Мінських домовленостей.

 



“Влада ДНР” висловлює сподівання, що діалог між США і РФ дасть імпульс у врегулюванні конфлікту на Донбасі. Тиск на Київ у питаннях виконання Мінських угод зросте. Про це сьогодні сепаратистським ЗМІ заявив голова делегації “ДНР” в Контактній групі Денис Пушилін, інформують Патріоти України.

 

“Ми сподіваємося, що остання зустріч у форматі Росія-США (помічника президента Росії Владислава Суркова і заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд), вона в якійсь мірі стане більш корисною, і США будуть мати можливість здійснювати більше впливу на дії Києва в плані виконання Мінських угод, тому що Європа зараз, на жаль, мовчить”, – зазначив він.

 

Пушилін додав, що поки вплив Заходу приводить тільки до декларативних заяв Києва, “але не вистачає можливості вплинути на конкретні дії (української сторони)”.

 

Виявляється, розраховувати вже доводиться лише на Америку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: