21-річний молодший сержант Підволочиського райвідділу міліції – помічник дільничного інспектора Назар Леськів затримав підозрюваного у скоєнні вбивства за допомогою інтуїції і сумлінного ставлення до виконання службових обов’язків. Дорогою на роботу, на зупинці громадського транспорту правоохоронець помітив підозрілого незнайомого чоловіка. В око кидалися його неохайний вигляд і алкогольне сп’яніння.    

 



– Підволочиськ – провінційне селище, тому я фактично всіх бачив і знаю в обличчя, – каже Назар Леськів. – Я підійшов до незнайомця, привітався і представився. Мене насторожило, що чоловік приїхав з Львівської області, але чому і для чого – пояснити не міг. Я попросив його піти зі мною до райвідділу міліції. Він погодився, а вже у черговій частині я побачив нове орієнтування – розшук підозрюваного у вбивстві і на фото – незнайомець із зупинки. Злочинець сказав, що не може пригадати, що з ним сталося насправді. Пам’ятає лише як вранці прокинувся на траві і побачив, що руки закривавлені. Тоді й зрозумів, що скоїв щось лихе, а щоб уникнути відповідальності подався геть. Так і опинився у Підволочиську.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: