Співробітники Збаразького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції зустрілися з школярами

Опубліковано:
30 Листопада, 2015 о 17:13

Співробітники Збаразького районного  відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області спільно із працівниками Збаразького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували зустріч з учнями  Зарубинецької ЗОШ І-ІІ ступенів Збаразького району.

 



Метою зустрічі було проведення спільних профілактичних заходів спрямованих на формування та закріплення здорового способу життя, профілактики наркоманії, алкоголізму, соціально небезпечних хвороб в тому числі ВІЛ/СНІДу, а також  запобігання насильства в сім’ї.

 

Під час заходу співробітники кримінально-виконавчої інспекції та працівники Збаразького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіли учням до чого приводить споживання алкоголю, його наслідки,  вчинення злочинів в стані алкогольного сп’яніння, руйнування сім’ї. Діти із задоволенням слухали лекцію, задавали питання, на які отримували вичерпні відповіді.

 

Валерій Вечоринський,

інспектор Збаразького РВ КВІ                                                                  

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: